Harry boeken

Wil jij Harry boeken? Harry liet in binnen- en buitenland al vele dansvloeren zweten. En dat zijn er heel wat! Harry laat de meest populaire deuntjes horen en weet elk feest met hun uptempo sound direct naar een hogere temperatuur te tillen. Niemand kan stil blijven staan met Harry in de buurt! Met meer dan 200 boekingen per jaar is Harry de artiest die wil hebben op jouw feest. Het publiek gaat gegarandeerd uit zijn dak en heeft een fantastisch tijd. Harry scoort gegarandeerd bij jouw bezoekers en voorziet ze van alle hits van de afgelopen 20 jaar in een ongekend tempo. Alles komt aan bod, voor ieder wat wils!

Harry Boeken

Een twee uur durende show of een avondvullend programma vol confetti, sfeer, zijn eigen mix van muziek en zijn aanstekelijke stem. Met de energie van Harry kan geen enkele bezoeker stil blijven staan. De energieke en gevarieerde muziek zorgt altijd voor succes het publiek. Via onze website kun je heel gemakkelijk Harry boeken via het offerte formulier. Hierin kun je je artiest direct vastleggen en boeken voor jouw feest. Nexus Agency regelt dan de rest voor je. Zo kan voor jou gewoon het feest beginnen! Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier of neem contact met ons op.

Boek nu online Harry

Boek Harry online en geniet binnenkort van de nieuwste party-tracks, maar hij brengt ook de fijnste hiphop beats en draait af en toe een gouwe ouwe hit. Hoe je het ook wendt of keert, deze artiest is ON FIRE en is niet meer weg te denken uit de party scene. Harry zet de tent gegarandeerd op stelten met zijn hits en hij krijgt alle billen in de zaal aan het trillen. Je moet Harry natuurlijk een keer geboekt hebben, want hij brengt meer spektakel op het feest dan je ooit had durven dromen.

Boeken bij Nexus Agency

Harry kun je boeken bij ons, Nexus Agency. Met onze kennis en ervaring wordt het hele proces goed voor jouw geregeld. Je kunt van ons verwachten dat wij voor jou klaarstaan, vanaf het moment van de aanvraag van de offerte, tot het moment dat de artiest het podium betreedt. Zo regelen wij graag alles vlot en in goede samenwerking. Wij zetten voor iedere klant een paar stappen extra in de goede richting en wij gaan altijd voor het beste eindresultaat. Nexus heeft meer dan 5 jaar ervaring in de totaalprogrammering van evenement. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier. Neem voor meer informatie contact met ons op.

BOEK HIER HARRY

Terug naar overzicht

Meer weten?

Mail ons App ons Bel ons
Copyright © 2019 Nexus Agency Algemene voorwaarden Privacy