Feestnation boeken

Feestnation is de gangmaker van elk feest en kan dat ook van de jouwe zijn! Ga helemaal los met de hits van nu en uplifting souds! Deze twee partyanimals zetten elk feest en festival op zijn kop met hun energie. Het hele publiek doet mee en danst op de vetste muziek. Deze muziek is uitermate geschikt voor de jonge doelgroep en zij gaan hier dan ook helemaal in op.

Feestnation boeken

Klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun? Dans, geniet en vergeet de schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen. Feestnation wordt steeds groter en gekker en zorgt altijd voor een feest zoals geen enkel ander feest is. Het is ook niet voor niets dat ze voor meerdere grote feesten en festivals hebben gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan Freshtival, DEFQON 1 en
HockeLoverz. Maar ook voor discotheken en tentfeesten draaien ze hun handen niet om.

Prijzen Feestnation

Wil je verder nog informatie over prijzen, beschikbaarheid of heb je speciale wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren je snel en helpen je ook graag met aanvullende zaken, zoals geluidstechniek of lichtshows. Ook voor special effects ben je bij Nexus aan het juiste adres. Maar onthoud vooral: met Feestnation haal je gegarandeerd het feest in huis. Nexus heeft meer dan 5 jaar ervaring in de totaalprogrammering van evenement. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier.

Nexus Agency

Nexus Agency staat voor transparante prijzen en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de kosten, welke artiest je ook boekt. Op onze website worden alle artiesten uitgelicht en besproken. Bij veel artiesten wordt de directe en de vanaf prijs benoemd. Zo weet je direct waar je aan toe bent als je een boeking plaatst. Niet de artiest gevonden die je voor je feest wilde hebben? Neem dan een kijkje op Nexus Bookings. Neem voor meer informatie contact met ons op.

BOEK HIER FEESTNATION

Terug naar overzicht

Meer weten?

Mail ons App ons Bel ons
Copyright © 2019 Nexus Agency Algemene voorwaarden Privacy