Buurman en Buurman show boeken

Dans, geniet en vergeet de schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze buurmannen met zich meebrengen. De Buurman en Buurman show wordt steeds groter en gekker en zorgt altijd voor een feest zoals geen enkel ander feest is. Het is ook niet voor niets dat ze voor meerdere grote feesten en festivals hebben gespeeld. Binnenkort kunnen ze bij jou staan! De gevarieerde muziek van Buurman en Buurman zorgt ervoor dat er altijd iets tussen zit, voor elke bezoeker. Hiermee spreken ze een enorm groot en breed publiek aan. Niet alleen met de energieke muziek trekken ze de aandacht, maar ook met de spectaculaire Big Berta. Wat dat precies is? Dat komt je alleen te weten als je de Buurman en Buurman show boekt!

Nu de Buurman en Buurman Show boeken

Ron Buurman en Bernard Bouwmans zijn de veelgevraagde Buurman en Buurman Show en je kan ze exclusief boeken bij Nexus Agency. Een act die je niet wil missen en waarmee ze elke feesttent afbreken. Zonder enkele moeite krijgen ze het publiek mee en maken ze er een fantastische tijd van. De beste muziek, de beste beats en het leukste publiek! Jouw bezoekers zullen zich gegarandeerd vermaken dankzij de Buurman en Buurman Show. Met confetti, toeters en sirenes maken ze er spectaculaire avond van en zullen ze al je bezoekers aan het dansen krijgen.

De meest complete show

Een complete show met winacties, de beste muziek en de leukste feestnummers. De tijd wordt optimaal besteed op het podium en Buurman en Buurman zorgen ervoor dat jouw publiek een onvergetelijk tijd heeft en niet meer naar huis wil! Een DJ-show van hoge kwaliteit met heel veel entertainment en feest.

Prijzen Buurman en Buurman Show

Wil je verder nog informatie over prijzen, beschikbaarheid of heb je speciale wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren je snel en helpen je ook graag met aanvullende zaken, zoals geluidstechniek of lichtshows. Ook voor special effects ben je bij Nexus aan het juiste adres. Maar onthoud vooral: met de Buurman en Buurmanshow haal je gegarandeerd het feestnummer in huis. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier.

Nexus Agency

Nexus Agency staat voor transparante prijzen en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de kosten, welke artiest je ook boekt. Op onze website worden alle artiesten uitgelicht en besproken. Bij veel artiesten wordt de directe en de vanaf prijs benoemd. Zo weet je direct waar je aan toe bent als je een boeking plaatst. Niet de artiest gevonden die je voor je feest wilde hebben? Neem dan een kijkje op Nexus Bookings. Neem voor meer informatie contact met ons op.

BUURMAN EN BUURMAN SHOW BOEKEN

Terug naar overzicht

Meer weten?

Mail ons App ons Bel ons
Copyright © 2019 Nexus Agency Algemene voorwaarden Privacy