Bram Weys boeken

Bram Weys boeken

Op alle festivals waar Bram Weys deze zomer draaide, heeft hij een verpletterende indruk achtergelaten. De muziek was goed, de sfeer was perfect en, niet onbelangrijk, het publiek was fantastisch. De muziek van Bram Weys is erg gevarieerd, maar heeft altijd vrolijk klanken. Van Moombah tot Urban en House. Muziek waarbij altijd een beat aanwezig is en waar je niet stil op kan blijven staan. Ook zijn eigen tophits komen natuurlijk aan bod en zorgen voor de perfecte vibe op jouw feest of festival. Lees snel verder hoe je Bram Weys kan boeken voor jouw feest.

Bram Weys exclusief boeken bij Nexus

Bram Weys, inmiddels bekend in het binnen- en buitenland, hij maakt je publiek helemaal gek met zijn zomerse- en Ibiza-achtige klanken. Dit supertalent is snel groot geworden met deze vrolijke muziek en is niet meer weg te denken uit de dancescene. Heb jij hem al gespot? Afgelopen zomer heeft hij op veel festivals gestaan en stond hij te draaien in een uitverkocht AFAS Live. Hij zorgt er altijd voor dat jouw publiek helemaal in de juiste sfeer komt.

Bram Weys’ Ibiza sound

Deze zomerse en energieke van Bram Weys muziek geeft een boost aan al jouw bezoekers en komt de feestsfeer geheel ten goede. Iedereen gaat op in de muziek en niemand wil voor het einde naar huis. Door zijn vrolijke muziek spreekt Bram Weys een groot en vooral breed publiek aan. De juiste artiest om te boeken voor jouw feest of festival. Bram Weys boeken kan je heel gemakkelijk en snel boeken bij Nexus Agency.

Nexus Agency

Via onze website kun je heel gemakkelijk Bram Weys boeken via het offerteformulier. Hierin kun je Bram Weys direct selecteren, vastleggen en boeken voor jouw feest. Nexus Agency regelt dan de rest voor je. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kan het feest beginnen met Bram Weys! Boek nu online! Nexus heeft meer dan 5 jaar ervaring in de totaalprogrammering van evenementen, in samenwerking met Nexus Bookings. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier of neem contact met ons op.

BRAM WEYS BOEKEN

Terug naar overzicht

Meer weten?

Mail ons App ons Bel ons
Copyright © 2019 Nexus Agency Algemene voorwaarden Privacy